Ce este Patru Pereți?

Numele meu este Daniel Popescu. Sunt jurnalist din 2007, iar în octombrie 2021 am lansat newsletter-ul săptămânal Patru Pereți, pe care îl public în fiecare zi de miercuri la ora 9:00.

Am pornit la drum din dorința de a publica informații relevante despre piața imobiliară sub formă de analize și știri cu scopul ca la finalul fiecărui newsletter să simți că rămâi cu ceva util pentru tine.

Treptat, am extins tipul de conținut și spre alte direcții legate de ceea ce poate reprezenta la propriu sau la figurat numele Patru Pereți. Am scris analize despre prețurile la utilități sau cum funcționează sistemele de termoficare din orașe precum București și Oradea, despre tehnologii moderne care contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon precum sistemele de panouri fotovoltaice, dar și newslettere despre lucrări de infrastructură precum stadioane moderne, pentru că astfel de proiecte contribuie la îmbunătățirea calității vieții într-un oraș.

Toate newsletterele Patru Pereți sunt disponibile și pe site. Iată câteva dintre cele mai interesante newslettere pe care le-am scris până acum:

Analize despre piața imobiliară:

Povești despre clădiri celebre:

Povești despre lucrări de infrastructură pentru sport:

Găsești arhiva completă a newsletterelor Patru Pereți în ordine invers cronologică în această pagină.

Pe lângă newsletterul Patru Pereți, în prezent scriu analize și povești pentru Autocritica, contribui la newsletter-ul Meșter în Mașini produs de Autocritica, scriu știri pentru Cronica și analize pentru revistele 4x4 Wheels și Eco Wheels. Mă găsești pe LinkedIn, Facebook, Instagram și Twitter, unde postez periodic materialele jurnalistice la care lucrez și, ocazional, evenimente din viața personală.

Subscribe to Patru Pereți

Publicație cu articole complexe despre piața imobiliară, evenimente sportive și tehnologii verzi.

People

Daniel Popescu

Jurnalist freelancer. Sunt fondatorul newsletterului Patru Pereți, colaborator la newsletterul Meșteri în Mașini și scriu pe Autocritica.ro, Panorama.ro, Cronica.ro și TurboMag.ro.